מהנעשה במועצה חודש אוקטובר

להלן כמה מהדברים שעשינו במועצה בחודש החולף:

1. גרירת רכבים – נחתם הסכם לפינוי רכבים ישנים ובמסגרת הפיקוח החל פינוי בהסכמה ובאכיפה של רכבים ישנים ומושבתים. יישר כוח לאבינעם צוברי על קידום הנושא.
  2. התקדמות בבניית מרכז חירום – העבודות במרכז החירום מתקדמות במרץ והשבוע כבר עסקו בקירות הפנים וכן בקיר תמך של חניית המרכז החירום.
  3. הסדרת תאורה במדרחוב חת"ס - לאחר שנים שהתאורה בעליה ממדרחוב חת"ס לא עבדה, היא סודרה ותשפר את הבטיחות והנוחות של המשתמשים בדרך. יישר כוח למח' השפ"ע!
  4. טיאוט – התחלנו פיילוט של הפעלת מכונת טיאוט לניקוי הרחובות במטרה למצוא את הדרך האפקטיבית ביותר להתמודדות עם האתגר של ניקיון המועצה.
  5. ישיבת מתכננים לפרויקט 166 יח"ד – קיימנו ישיבה רבת משתתפים של הפיקוח והמתכננים של פרויקט 166 יח"ד חדשות שעתידות להיבנות בע"ה בכניסה ליישוב. הפרויקט מנוהל על ידי חברת ערים ומטרת הישיבה הייתה לראות שכל הדרישות התכנוניות מיושמות והכל הצרכים של התושבים (בהווה ובעתיד) מקבלים מענה מיטבי.
  6. התמודדות עם בעיות בלחץ המים
  7. אירועי סוכות – המרכז הקהילתי הפיק אירועי סוכות עשירים ומגוונים לכלל הקהלים בעמנואל (ראו סקירה מפורטת בנפרד). יישר כוח גדול לגב' בוסי על הפקת האירועים ולמנהלת המרכז הקהילתי גב' הרשקוביץ.
  8. מוכנות לחירום – קיימנו ישיבת הכנה לחירום במהלכה נסקרה הפעילות שרוכזה על ידי ראשי המכלולים תחת ניצוחו של הקב"ט – יעקב פרץ. בישיבה הממושכת דנו בכל ההיבטים של תורת ההפעלה בחירום של הרשות והערות יוטמעו באופן מיידי. הכוונה היא להשלים אימון של כלל מכלולי החירום + אימון מרוכז בשלושה החודשים הקרובים.
  9. החלפת משאבה – בשל תקלה במערכת המשאבות שהתבטאה בלחץ מים נמוך בחלקים שונים ביישוב, התקנו השבוע משאבה חדשה במקום ואנו ממשיכים בתכנון לטווח הארוך בהרחבת חדר המשאבות ותוספת משאבות חדשות בחודשים הקרובים.
  10. עבודות בשצ"פ הכניסה לעמנואל – בשעה טובה החלו העבודות לפיתוח וגינון השטח הציבורי בכניסה לעמנואל. העבודות הינן חלק מההשלמות של פרויקט "הדר עמנואל" שביצעה חברת הרי זהב והוא חשוב במיוחד לאור מיקומו בכניסה לעיר וקבלת פני הבאים. תודה למח' הנדסה על ליווי התכנון והביצוע של שצ"פ זה.

לשירותכם תמיד

יהודה הנדלר – מנכ"ל המועצה