מרכז חירום חדש נחנך בעמנואל

בהשתתפות רבנים ואישי ציבור נחנך מרכז החירום החדש שירכז את כוחות הרפואה והבטחון בעמנואל

ביום שני השבוע הושלמה בנייתו של מרכז חירום חדש במועצה מקומית עמנואל. תכנון המרכז החל לפני כחמש שנים ובתקצובו היו שותפים משרד הבטחון, משרד הפנים ומשרד החינוך.

הפרויקט עתיד לאכלס את כלל השירותים החיוניים בעמנואל  ובהם: חדר רופא כונן, איחוד הצלה, מתנדבי כיבוי אש, שוטר קהילתי ומתנדבי משמר אזרחי.

בטקס השתתפו רבנים ואישי ציבור ממשרדי הממשלה השונים, צה"ל ומשטרת ישראל ששיבחו את הפעילות העניפה של מערך הבטחון והשקט ותחושת הבטחון שחווים התושבים בזכות פעילות זו.

ראש המועצה, אליהו גפני, כיבד את עזרא גרשי, ראש המועצה לשעבר, לשאת דברים תוך ציון כי הפרויקט החל בתקופתו וכי בע"ה לאור הגידול המבורך נחנוך עוד מבני ציבור רבים חדשים הנמצאים בהליכי תכנון ובניה מתקדמים ומהווים חלק מתנופת הבניה של עמנואל המתחדשת.

אנו מבקשים להודות לכל האישים והגופים שהיו שותפים עימנו בהקמת המרכז שכולנו תקווה שיהיה בו שימוש רק לאסיפות ותרגילים.