מהנעשה במועצה חודש אייר

להלן כמה מהדברים שעשינו במועצה בחודש החולף:

1. שיפור הכניסה למועצה – בשטח הציבורי הפתוח שבכניסה לעמנואל (מול שכונת הדר עמנואל) בוצע גינון זה מכבר ובערב החג נשתל בו דשא. הפרויקט בוצע בשיתוף חברת הרי זהב לרווחת התושבים וכדי לשפר את חזות הכניסה לעמנואל. בימים אלו אנו עמלים על תוכניות להעתקת התחנה שבצומת בעש"ט-פנחס לוין מעט לכיוון שער הכניסה ליישוב, וזאת על מנת לאפשר לאוטובוס להעלות נוסעים בבטחה וללא חסימת הצומת לתנועה. במסגרת פרויקט זה ישולבו אלמנטים נוספים לשיפור החזות בכניסה לעמנואל.
  2. שיפור כניסה לאזור התעשיה – מנהל אזורי התעשיה, ידעיה שהם, עמל כל הזמן על שיפור החזות באזור התעשיה.  במסגרת זו מבוצעות תדיר פעולות של ניקיון, גינון ופיקוח. השבוע נוסף במקום אלמנט סביבתי חדש ומרענן המקדם את פני הבאים לאזור התעשיה. בע"ה נמשיך בחיזוק הסדר, הארגון והניקיון באזור התעשיה, לרווחת התעשיינים והבאים בשעריו.
  3. הפסקת מים – במסגרת העבודות לחיבור מים למבני הגנים החדשים הנבנים ברחוב בעש"ט, התגלתה תקלה באחד מהקווים – דבר שהאריך מאוד את הזמן הנדרש לפתיחת המים חזרה לתושבים. במקביל לעדכון התושבים ועבודה מאומצת בשטח, פעלה מח' בטחון להצבת מיכלי מים לשימוש הציבור עד לפתרון התקלה.

כהפקת לקחים ראשונית מהאירוע הוחלט כי לא יבוצעו עבודות יזומות בימי חמישי וכי ככל שהדבר אפשרי ייעשה מאמץ לבצע עבודות מעין אלו בשעות הלילה וזאת על מנת לפגוע כמה שפחות בשגרת החיים של התושבים.

1. "יום האבן" – לפני חג הפסח התקיים יום ניקיון מיוחד שהתמקד בתחום האבנים הפזורות ברחבי המועצה בשבילים ובגינות, ראש המועצה ועובדים מתחומים נוספים הצטרפו אל עובדי הכפיים במלאכה החשובה של ייפוי העיר. כל זה חלק מהמאמצים הגדולים להיכנס אל חג הפסח מתוך שמירה על הניקיון ואיכות הסביבה.

לשירותכם תמיד

יהודה הנדלר – מנכ"ל המועצה