מהנעשה במועצה חודש חשון תש"פ

תושבי עמנואל היקרים שלום

לאחר חודש רווי בחגים משמחים חזרנו במלוא המרץ לעבודת המועצה. לפניכם ציון האירועים העיקריים שהתרחשו החודש במועצה

פארק קק"ל - בשעה טובה התקבל אישור על תכנון פארק שעשועים חדש מקק"ל. משמעות האישור היא תקצוב של  1.4 מלש"ח לביצוע.

יישר כח ענק לגב' דגן מנכ"לית החכ"ל על יוזמת והובלת הפרויקט מתחילתו ולאמיר מלול מהנדס המועצה, שמעון ויזמן ונתנאל זלמנסקי על התכנון הדחיפה והליווי.

פגישה עם חברת 'ערים' - בפגישה עם מנהל המרחב בחברת 'ערים' התקבלו החלטות משמחות בדבר התקדמות התכנון של 116 יח"ד ומימון של החברה לצרכים שהעלינו בפגישה.

בנוסף אושרה בשעה טובה התנעת פרויקט קו ביוב גרוויטציוני שיהווה פריצת דרך משמעותית בהפיכת התשתית העירונית שלנו לבעלת קיבולת מתאימה לצמיחה העתידית של העיר.

מוכנות לשעת חירום – התקימה פגישה עם צוות היקל"ר שלנו (יחידת קישור לרשות של פיקוד העורף) אבידן סייגון ויצחק אברהם. יישר כח על הכניסה לתפקיד החשוב ועל העבודה המסורה לצמצום הפערים הקיימים. בנוסף נערכה ישיבת סטטוס למנהלי מכלולי חירום בהובלת קב"טנו יעקב פרץ בנושא תיקי מכלולים לחירום ובה הועלו יתר הפערים והותוו דרכים לטיפול.

רבש"צ מצטיין – ישר כח גדול למרדכי מסטריאל רבש"צנו היקר על קבלת תואר רבש"צ מצטיין בחטיבת אפרים לשנת תש"פ. עלה והצלח!

שנה חדשה – עם פרוס השנה החדשה התקיים מפגש לכלל העובדים לברכות לרגל השנה שבפתח. המפגש היה מכובד ומשמח. תודה רבה לגב' ריבקין וגב' ה. חלא על הארגון.

גזבר חדש - בשעה טובה אנו מקדמים בברכה את מ"מ הגזבר לתקופה הקרובה תומר עמר.

תומר מגיע אלינו מקרית גת ואנו מאחלים לו הצלחה רבה. הצלחתך הצלחתנו!

בניית מרכז קהילתי וספריית קבע – בשעה טובה הודענו על זכיית קבלן במכרז בשבוע שעבר, וכן התקימה ישיבת התאמות תכנון לביצוע על מנת להתקדם ליציאה לביצוע. עדיין ישנם אתגרים מסוימים אך הם פתירים ובע"ה בקרוב נצא לדרך.

סיכום שנה – חולקו לתושבי העיר חוברות סיכום השנה החולפת. יישר כח ליהודה הנדלר על כל פועלו ועל אקורד הסיום. ולגב' הרשקוביץ מנהלת המרכז הקהילתי ונערי עמנואל על הטיפול בחלוקת החוברות. (מצ"ב החוברת). יתכן שמס' מועט של תושבים לא קיבלו את החוברת. בע"ה נדאג להשלמה בקרוב.

ביקור המועצה לישראל יפה –  השבוע ביקרו אצלנו שופטי תחרות 'ישראל יפה' של המועצה לישראל יפה. השופטים שביקרו כאן לאחרונה לפני כ-8 שנים שמחו מאוד לראות את השינוי לטובה בנראות העיר ואת התפתחות הבניה והתשתיות. יישר כח לגב' אמזל וגב' דגן על הכנת המצגת וליענקי לויפר על הובלת הסיור והצגת העיר במיטבה לשופטים.

ביקור ראשי רשויות – לסיום מרענן אירחנו בעיר קבוצה של עשרות ראשי רשויות להיכרות והשתלמות אצלנו.

מדובר בביקור חשוב והושקעה מחשבה בפרטי האירוח. יישר כח לצוות החשיבה לגב' יצהרי, גב' ה. חלא, גב' אמזל וליענקי לויפר  ומוישי רוטנשטיין עוזרי ראש המועצה וכל מי ששותף לקידום הביקור בלוחות זמנים צפופים. וכמובן לראש המועצה על היוזמה והדחיפה. בשל קיום האירוע בסמוך ליציאת הגליון נוציא בעיתון הבא כתבה מפורטת על האירוע החשוב.

מרכז קהילתי

חודש טוב