מהנעשה במועצה, חודש ניסן תשפ"א

פסח חלף עבר וחזרנו לשגרה בכוחות מחודשים. כאן המקום לומר תודה גדולה מאוד למחלקות השפ"ע והניקיון ובדגש על רחמים קטיעי, עידן צברי, הגב' גברא והגב' דגן. בזכות עבודתכם המאומצת העיר היתה נקיה ויפה לקראת החג. יישר כח!

מיד לאחר החג קיימנו ישיבת לקחים והוצאנו מסמך מסודר שישמש אותנו להיערכות לחגים הבעל"ט.

קורונה – לאחר עליות וירידות במדד הרמזור בשעה טובה אנחנו בין הרשויות הראשונות בארץ ללא חולים פעילים כלל, באופן כללי ישנה תחושה של יציאה לחירות, עדיין חשוב לעודד להתחסן למי שטרם עשה זאת.

השבוע הוטמעה במועצה מערכת שוע"ל שהיא פלטפורמה ממוחשבת חדשה של פיקוד העורף לניהול אירועי חירום, בהשתתפות נציגי כל מכלולי החירום במועצה.

המרכז הקהילתי ששמר לאורך כל תקופת הקורונה על רמת פעילות מסויימת למרות כל הקשיים, מתחיל להראות סימני יציאה מהמשבר בדמות שני מופעים גדולים ונערך עם תכניות גדושות לחודשי הקיץ הבעל"ט.

האירועים הפומביים מיועדים למחוסנים ומחלימים בלבד.

רוצו להתחסן!

מופע אליה והב.jpe

בין הזמנים

יום האבן –יצאנו יחד עם ראש המועצה וכל עובדי השפ"ע, הניקיון ועובדים נוספים לרחובות למבצע סיקול האבנים מרשות הרבים המכונה 'יום האבן'. היה מבצע מאוד נחמד, מחכים כבר לשנה הבאה. תודה לכל מי שבא להשתתף.

יום האבן.jpe

המינהל האזרחי – נפגשנו עם שני פקידים בכירים במינהל האזרחי, קמ"ט דתות מר שאול בטיש וסגן ראש לשכת התכנון מר יוני שרון בפגישה נדונו אפשרויות שונות לקידום בית עלמין בעמנואל וכן הענקנו למר שרון תעודת הוקרה על כל פועלו המבורך להשלמת התב"ע החדשה של אזור התעשיה.

ביקור יוני שרון.jpe

יוניברב – בשל הקורונה נדחתה פתיחת המפעל בחודשים רבים ואנחנו מקוים שהדחיות הרבות תגענה לסיומן ונחזה בקרוב בפתיחת המפעל. נפגשנו עם יזמי המפעל על מנת לרענן את הסכם הגומלין שבין המועצה למפעל וב"ה יצאנו עם סיכומים טובים מאוד למועצה.

מדים – קיימנו השבוע לראשונה 'טקס' הענקת בגדי עבודה ממותגים לעובדי השפ"ע והניקיון עם סמלי המועצה והחברה הכלכלית. פרי עבודתן של הגב' ט. דגן והגב' מ. גברא. יישר כח גדול.

מדים 2.jpe

קורס עבודה בגובה – בקורס שהתקיים כאן אצלנו לכ-10 עובדים רלוונטיים הוקנו לעובדים כלים לעבודה בטוחה בגובה, אם על סולם או כל מתקן גובה אחר. העובדים תרגלו ונהנו. יישר כח, בטיחות מעל הכל!

עבודה בגובה.jpe

עדכון פרויקטים:

שמח לעדכן על התקדמות משמעותית במספר פרויקטים חשובים

אור החיים – הסתיים בשעה טובה מכרז לביצוע שיקום שביל הקרוניות אור החיים ויש לנו זוכה במכרז. העבודות כוללות החלפת הריצוף ותיקון השיפועים וכן ספסלים חדשים, פחים ומתקנים לאורך כל הרחוב בהיקף של מאות אלפי ש"ח. בע"ה בקרוב מאוד יחלו העבודות.

ת"ת אור מנחם – בוצעה יציקת רצפה והקירות מתחילים להתרומם.

תת חבד.jpe

מעון - לקראת סיום בניית השלד.

מעון.jpe

חדרי ספח - לקראת סיום השלד.

חדרי ספח.jpe

מרכז קהילתי וספריה – הושלם ריצוף וכעת מבוצע חיפוי שליכט חיצוני.

חזות היישוב -  ביצענו שתילות חדשות בכיכרות היישוב וכן גיזום עומק לעצים הגדולים כאשר לקחנו בחשבון כי אנו בערב שנת שמיטה הבעל"ט. כמו כן בשעה טובה הותקן שלט הלוגו הצבעוני בכניסה לעיר, יישר כח לגב' אמזל!

גיזום.jpe

גינון.jpe

יום העו"ס – החודש חל יום העובדים הסוציאליים הבינלאומי, וזו הזדמנות מצוינת לפרגן לעובדי מחלקת הרווחה המצויינים שלנו שמוסרים את הנפש בעבודה הכי קשה שיש ומתעסקים בסוגיות של דיני נפשות מידי יום במסירות גדולה. מעריכים אתכם מאוד!

יום המעשים הטובים – ביוזמה מקסימה, לרגל יום המעשים הטובים שחל השבוע התקינו אנשי כבאות והצלה יחד עם השוטר הקהילתי וראש המועצה גלאי עשן בבתי קשישים בעיר. יישר כח לגל השוטר על היוזמה.

יום המעשים הטובים.jpe

ביקור במועצת שוהם – ביקרנו בעיר שוהם במסגרת ביקורי עמיתים מטה מול מטה, כאשר כל מנהל נפגש עם מקבילו. למדנו רבות מההתנהלות ושיטות העבודה, למרות השוני בין הערים כמעט בכל תחום יצאנו עם לא מעט תובנות.

ביקור בשוהם.jpe

מצטיינים – זכינו להיות הרשות בעלת הציון הגבוה ביותר במחוז יהודה ושומרון במשרד הפנים במדד בקרת ההון האנושי בציון 90. כל הכבוד למחלקת משאבי אנוש בניהול הגב' ריבקין ולגב' יצהרי וגב' רוזנגרטן השותפות המלאות להצלחה!

הצטיינות משא.jpe

קידום נוער -  יישר כח ליחידה לקידום נוער בראשות רפי בצלאל על העבודה המסורה בייחוד בבין הזמנים של חג פסח,  מדובר בעניני דיני נפשות ועל כך הערכתנו.

מכרז מחשוב – השבוע סוכמו הפרטים האחרונים בסוגיית המחשוב לעובדי המועצה והוזמנו הציודים החדשים. בקרוב יתחדשו כל עובדי המועצה בתשתית מחשוב חדישה וראויה ליעילות ונוחות העבודה על מנת לתת שירות איכותי ומהיר לתושבי העיר. התודה לגב' דגן על קידום המכרז המורכב.

חודש טוב ומבורך,