מהנעשה במועצה, חודש אייר תשפ"א

קורונה – ב"ה שהחיינו וקיימנו להגיע ליום שאפשר לומר שהקורונה כמעט מאחורינו. הכל סביב חוזר לחיים לשמחתנו וגם בעבודה במועצה הדברים מורגשים בהתגברות הפגישות הפרונטליות ובמאפיינים נוספים.

יום הזיכרון – קיימנו טקס לזכר הנופלים באתר מצפה יהושע בן-נון, בו ציינו את נופלי מערכות ישראל ובייחוד את הקדושים שנפלו בפעולות הטרור בעמנואל. הטקס היה מרגש ומכובד מאוד. תודה רבה לגב' יצהרי על הפקת הטקס במקצועיות ויסודיות ולרחמים קטיעי ויוסף רצאבי וכל צוות עובדי השפ"ע על הלוגיסטיקה.

קידום נוער – צוות קידום נוער יחד עם מנהל מחלקת חינוך הרב משה חזקיה יצאו לבקר את הנערים הלומדים במוסדות בצפון הארץ. ושמעו על ההתפתחות וההתקדמות של הנערים במוסדות. יישר כח על העבודה החשובה שאתם עושים.

קידום נוער.jpe

כיכר אזור תעשיה -  בשעה טובה ולאחר תלאות רבות, קיבלנו אישור מחברת נתיבי ישראל על ביצוע הכיכר בזמן הקרוב. הנושא נגרר במשך שנים בין משרדי התחבורה והכלכלה ובע"ה הגיע לסיומו על הצד הטוב בהשתדלות אינטנסיבית של ראש המועצה אצל סגן השר הרב מקלב ומנכ"ל נת"י מר ניסים פרץ. תודה גדולה לכל העוסקים הרבים במלאכה.

מגרש משחקים – מגרש המשחקים החדש שודרג על ידי חברת הרי זהב ונבנתה סביבו גדר מקצועית. יישר כח לאופיר שלוש על דחיפת הפרויקט.

מגרש כדורגל.jpe

חזות – הוצב קיר צומח על ביתן השומרים בכניסה לעיר וכן בוצע חיפוי אבן לחדר הטרפו החדש ברח' הגר"א. תודה למשה רוטנשטיין, שמעון ויזמן והגב' אמזל.

קיר צומח.jpe

חיפוי אבן.jpe

ל"ג בעומר – יחד עם כל עם ישראל אנו המומים ודואבים לשמע האסון הקשה בהילולת הרשב"י במירון, עם קבלת הידיעות על האסון המועצה נערכה ועקבה בדריכות אחר הנתונים על מנת לוודא ששלום לכל תושבינו הרבים שעלו למירון. בסייעתא דשמיא לא היו נפגעים מעמנואל ולא שיש בכך להפחית מעוצמת האסון הגדול. המועצה שולחת תנחומים לכל משפחות הנפטרים והחלמה מהירה ורפואה שלימה לפצועים.

אצלנו זכו תושבי וילדי העיר לקיים את המדורות בשמחה ובבטיחות הודות לעבודתם המסורה של הקב"ט יעקב פרץ, רחמים קטיעי, הגב' גברא וצוותי הביטחון, השיטור, הכיבוי ושפ"ע המסורים. יישר כח ובשורות טובות.

לג בעומר 1.jpe

לג בעומר 2.jpe

דו"ח כספי חברה כלכלית – בשעה טובה השלימה החברה הכלכלית את עריכת הדוחות הכספיים לשנת 2020. לשמחתנו, לאחר שנים רבות של גירעון רצוף, זו השנה השניה ברצף שבה אנחנו מסיימים שנה באיזון ואף ברווח מסויים. יישר כח לגב' נגר וגב' רוזנגרטן על העבודה המקצועית בהכנת החומר לביקורת הרואה חשבון ולמנכלית הגב' דגן המנצחת על המקהלה.

מכרז מסגרת – השלמנו הכנת מכרז להסכם מסגרת מול קבלנים שיאפשר לנו לבצע עבודות קלות ובינוניות בקלות יחסית, מההיבט המשפטי של התקשרות עם קבלן. על המכרז עמלה רבות הגב' אמזל ותודה גדולה על כך. המכרז פורסם בעיתונים בתחילת שבוע שעבר.

הפורום המקצועי – במסגרת הפורום המקצועי של הרשויות החרדיות שבו אנחנו חברים במספר צוותים ואף בהנהלת הפורום, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה הדוק ומבורך יחד עם צוות מיוחד שהוקם במשרד ראש הממשלה על מנת לייצר החלטת ממשלה ייעודית לסיוע כלכלי חברתי למגזר החרדי בדומה להחלטה 922 שהזרימה למגזר הערבי תקציבים ואפשרויות רבות.

ביקור באפרת – ערכנו ביקור עמיתים מחכים ומפרה במועצת אפרת יחד עם כלל צוות המנהלים במועצה.

ביקור באפרת

תנחומים – הנהלת המועצה משתתפת בצערה העמוק של משפחת מסילתי עם פטירת האב, עובדנו היקר והמסור ר' חיים ז"ל. מן השמיים תנוחמו ולא תדעו עוד צער.

מזל טוב – מקרב הלב לגב' נגר היקרה ולמשפחת גמליאל להולדת הבת הבכורה והנכדה, תזכו לגדלה בשמחה!

חודש טוב ומבורך!