מהנעשה במועצה, חודש סיון תשפ"א

ל"ג בעומר - האסון המחריד במירון תפס לכולנו חזק את הלב, הנהלת המועצה עקבה בדריכות אחרי הנתונים שזרמו במהלך יום שישי בבוקר ולשמחתנו לא היו נפגעים מעמנואל כלל. לקחתי על עצמי לשים דגש על נושא הבטיחות במועצה כלקח אישי מהאירוע הקשה במירון. שנשמע רק בשורות טובות ונתעסק בעשייה שמחה תמיד.

מיתוג שפ"ע – מחלקת שפ"ע התחדשה ברכב חדש וממותג, עם הפנים לתושב. תחת הסלוגן "אנחנו משפרים, אתם משמרים". יישר כח לגב' גברא על הפקת המיתוג וניסוח הסלוגן.

בריכה – ההכנות לפתיחת הבריכה צוברות תאוצה. בוצעו עבודות גינון, ניקיון ותחזוקה לשטחי הבריכה וכן העבודות הטכניות על מערכת המכונות לקראת סיום. השנה אנחנו משקיעים משאבים רבים על מנת להביא את הבריכה לרמה מאוד גבוהה מכל הבחינות. פרויקט הבריכה ישודרג ויכלול ימי הפנינג והפעלות לילדים. בהצלחה לאנשי החברה הכלכלית שלקחו את העניין צעד קדימה לטובת תושבי העיר.

אירועים בטחוניים – לשמחתנו עמנואל לא נמצאה במרכז איום הטילים, אך צריך להיות ערוכים לכל תרחיש ולהיות זהירים. המצב בכבישי יו"ש וגם באזורנו ממשיך להיות עדין, היו קשובים להנחיות המפורסמות מעת לעת. יישר כח לגב' חלף ולמשה חזקיה ממח' החינוך שעבדו שעות נוספות בטיפול בנושא ההסעות בימים הקשים של הלחימה בדרום.

במסגרת המצב התקיימה פגישת עדכון עם מפקד החטיבה וכן ביקור הזדהות ותמיכה של ראש המועצה אצל ראש עיריית לוד מר יאיר רביבו.

בתפילה לימים שקטים.

חיזוק עיריית לוד.JPG

היערכות בטחונית.JPG

גינון – המועצה הקצתה תיגבור לצוות הגינון על מנת להשיג רמה גבוהה יותר בנראות בשטח. המודל יבחן למשך חודשיים ואז יוחלט כיצד להמשיך.

הון אנושי - תודה למחלקת משאבי אנוש על בוקר גלידה מפנק לעובדי המועצה לכבוד חג השבועות, תמשיכו להעלות חיוך ולשמח אותנו.

פרויקט חינוכי איכו"ס – השבוע הושלם מכרז לביצוע פרויקט חשוב של תכניות חינוכיות בתחום איכות הסביבה, בהיקף של כ-150,000 ₪, בהובלתה של הגב' לנציצקי ונבחר הקבלן הזוכה. יישר כח לגב' לנציצקי על המאמצים הרבים להוצאת הפרויקט לפועל ושיהיה בהצלחה רבה!

סרטון צוערים – לאחר ההצלחה הגדולה בהשמת 2 הצוערים שלנו בתפקידי ניהול במועצה, אנחנו נמצאים בעיצומו של תהליך לגיוס צוער נוסף למועצה. ולאור האתגר לאתר ולגייס צוער מתאים, הפקנו סרטון שיווקי לכלל הצוערים המיועדים להשמה השנה. על מנת לעורר את החשק ולהאיר את היתרונות בהגעה לעמנואל. ניתן לצפות בסרטון באתר המועצה.

תודה לנתנאל זלמנסקי ולגב' דגן על הפקת הסרטון.

מהנדס – ברכות לרונן נדבורני עם אישורו במכרז למהנדס המועצה במינוי קבוע. עלה והצלח.

כיכר באזור התעשיה – לאחר מאמצים רבים לאיגום התקציב ולאחר שראש המועצה עירב את מנכ"ל חברת נתיבי ישראל, ישבנו עם הנהלת המרחב בחברה לסכם את הפרטים הטכניים וסוכם שבע"ה ב-1/8 יחל ביצוע הכיכר בשעה טובה.

מזל טוב – למשפחת חודרה להולדת הנכדה, לגב' גייג' לאירוסי הבת, למשפחות סייגון וכהן להולדת הבת/הנכדה, לגב' נהרי לרגל אירוסי הבת בשעה טובה.

חודש טוב ומבורך,