מהנעשה במועצה, חודש תשרי תשפ"ב

קורונה – מטה חירום ראשון התכנס להערכת מצב לפני החגים ולאור התפשטות הנגיף אצלנו.

בישיבה נדונו נושאים שונים הקשורים בעיקר לטיפול בצרכי האוכלוסיה בחגים ובמוסדות חינוך. אנו ערוכים להרחבת צוות המתנדבים במקרה הצורך שלא יבוא.

בחגים החולפים שברנו שיא של מאומתים בעיר. כיום ישנה ירידה משמעותית אבל צפויה בקרוב עליה נוספת כתוצאה מהחגים. נקווה שיעבור בשלום.

יישר כח למתנדבי הרפואה בעיר על מבצע חלוקת ערכות האנטיגן לתלמידי העיר ולאנשי מחלקת הביטחון על התפקוד האינטנסיבי גם במהלך החגים ובתוכם על מנת לבצע תשאולי מאומתים מתחמי בדיקות וחיסונים ופעולות נוספות לניהול ההתמודדות עם המגיפה.

מערך חלוקת ערכות האנטיגן.jpe

תשפ"ב – הושלמה פתיחת שנת הלימודים בכלל המוסדות בעיר. קיימנו סיור במוסדות שנפתחו יחד עם ראש המועצה הרב גפני ומנהל מחלקת החינוך הרב חזקיה. התרגשנו עם ילדי כיתות א' וחזינו בתוצאות מבצע שיפוצי הגנים שהושלם בארבעה גנים. תודה לאנשי מחלקת החינוך שעמלו רבות כל אחד בתחומו.

זכינו לקבוע מזוזה במעון המועצתי החדש "מעון דובדבן" שהתחיל לפעול כמובטח בעיתו ובזמנו במאמצים אדירים שהושקעו על מנת לעמוד בזמנים הן מצד הבניה והן מצד ההפעלה וההצטיידות.

שותפים להישג המדהים אנשי החברה הכלכלית בראשות הגב' דגן, אנשי ההנדסה בניהול נתנאל זלמנסקי ובייחוד לשמעון וייזמן מנהל הפרויקט. וצוות המעון בניהולה של הגב' לנציצקי.

תודה גדולה לכולכם. בזכותכם ילדי עמנואל זוכים למעון חדיש מאובזר והכי חשוב מלא חום ואהבה!

מתנדבים – מחלקת הביטחון קיימה כמדי שנה ערב הוקרה למתנדבי הביטחון, הרפואה, כבאות והצלה, סע"ר (סיוע עזר ראשוני) וזק"א היקרים. שבזכות מסירותם ומסירות משפחתם יש לנו מענה ברמה הכי גבוהה לכל נושא הביטחון ותחושת הביטחון בעיר. באירוע ציינו גם את עזיבתו של יעקב פרץ והענקנו לו שי מטעם הנהלת המועצה. בנוסף התקיים השבוע אימון צוות הכיבוי על ציוד הגרור החדש וחולקו ווסטים למתנדבים.

ערב מתנדבים 1.jpe

ערב מתנדבים 2.jpe

בדיקת ציוד חרום כחלק מתרגילים שוטפים.jpe

אימון כיבוי 1.jpe

ברכות לשנה החדשה – תודה למח' משאבי אנוש ולמנהלת הגב' ריבקין ולוועד העובדים בראשות הרב חיזקיה על אירוע הברכות לשנה החדשה והמתנות לעובדים.

ברכות לשנה החדשה.jpe

אלוף פקמ"ז - באירוע הרמת כוסית אצל אלוף פיקוד המרכז הנכנס האלוף יהודה פוקס נבחר ראש המועצה לשאת דברים בשם ראשי הרשויות. בירך לשנה החדשה והציף סוגיות חשובות לטיפול האלוף.

אלוף הפיקוד.jpe

בניה – בשעה טובה התחילו עבודות הפיתוח לבניית 50 וילות בשכונת רמת עמנואל. יישר כח למחלקת ההנדסה על הפעילות המאומצת למען הוצאת היתרי הבניה במקצועיות ויעילות.

תחילת בניית 50 וילות ברמת עמנואל.jpe

מיזם שירותי רפואה לעמנואל – המועצה מקדמת בימים אלו מיזם בשיתוף עם קופ"ח כללית ובית החולים 'מאיר' בכפ"ס להנגשת הרפואה המקצועית ברמה גבוהה מאוד לתושבי העיר. פרטים יפורסמו בהמשך.

סיכום עשיה - הופצה לתושבים חוברת מדהימה לסיכום תקופה ובה סקירה על הפרויקטים וההתפתחות בשנים האחרונות בעמנואל. תודה גדולה למשה רוטנשטיין על הפקת החוברת.

תנחומים – מעומק הלב אנו משתתפים בצערה של עמיתתנו היקרה הגב' יונת ראטה על פטירת בעלה ושולחים חיזוק גדול. מאחלים רק בשורות טובות במשפחה.

מזל טוב – לגב' אמזל להולדת הבן בשעה טובה תזכו להכניסו בבריתו של אברהם אבינו בקרוב ובבריאות.

לגב' דגן מנכ"לית החברה הכלכלית לבר המצווה, רוב נחת.

לרכזת הגיל הרך במח' החינוך הגב' נ. עובדיה לרגל אירוסיה בשעה טובה ומוצלחת. תזכו לבניין עדי עד.

לחבר המועצה הרב אופיר שימחי להולדת הבת.

לחבר המועצה הרב אלימלך פצפיצי להולדת הבן.

רוב שמחות אמן.

חודש טוב ומבורך