מהנעשה במועצה, חודש תמוז תשפ"ב

גינת משחקים - הגינה בשכונת הדר עמנואל עומדת לקראת סיום הקמתה. בתמונות תוכלו לראות את ההשקעה הרבה בתכנונה ובביצועה. יישר כוח למנהלת הפרויקטים גב' אמזל ולמנהל פרויקט הרי זהב בעמנואל אופיר שלוש על התוצאה המרשימה.

זהירות בדרכים - קיימנו ישיבת היגוי לגיבוש מדיניות הסברה והדרכה במוסדות החינוך על חשיבות השמירה על זהירות בדרכים. הגיעו לישיבה גם מנהלי מוסדות חינוך, השוטר הקהילתי, והרב יחיאל כהן יו"ר ועדת תחבורה. בנפשנו הדבר.

והדרת - יצאנו ליום כיף לאזרחים הותיקים בירושלים. ביקרנו בקבר שמואל הנביא, בגן הבוטני ובאקווריום, וקינחנו בארוחה עשירה. יישר כוח לממונה הקשישים יוסי נגר, גב' זוהר וגב' ניזרי וגב' נגר על ארגון מושלם של הטיול ועל העבודה המסורה בכל השנה.

תרגיל מל"ח - במהלך החודש התכנסנו לתרגול מל"ח בהשתתפות כל מנהלי המכלולים ושאר בעלי התפקידים במטה, לצורך תרגול נוסף וחשוב של היערכות למקרים קשים, שבעז"ה לא יגיעו. בתרגיל שלווה על ידי אנשי פיקוד העורך ונציגים ממשרדי ממשלה נוספים דימינו מצב של פגיעת טילים בישוב שהצריכה אותנו להתמודד במגוון זירות ומול אתגרים קשים. קיבלנו מחמאות ושבחים ממדריכי פיקוד העורף על התפקוד וההתמודדות והכשירות של הרשות למול מצבי החירום.

תרגיל מלח

כלכלה נבונה - החודש הסתיימו סדנאות לכלכלה נבונה לנשים ולגברים במרכז הצעירים בניהולה של גב' זאוי. בסדנאות בהם השתתפות עשרות מתושבי הישוב ניתנו כלים להתנהלות כלכלית נבונה ואחראית והתקבלו תגובות חיוביות רבות מהמשתתפים בהם. זוהי יוזמה חשובה מאוד לטובת התושבים.

קורס כלכלה נבונה

ליל שישי - בפעילות יחודית של מרכז הצעירים מתקיימים שיעורי תורה בליל שישי לאברכים, אחת לחודש, באוירה חמה ועם כיבוד עשיר. הפעילות מלווה גם בבעל מנגן עם כלי נגינה.

ליל שישי

אירועי שישי - מידי שבוע במהלך הקיץ נערכים אירועים לילדים "הצגות שישי שמח" באולם מרכז הקהילתי החדש בצהרי יום שישי. ב"ה האירועים שאותם מביאה רכזת התרבות גב' בוסי מושכים אליהם קהל רב ומגוון והאולם מתמלא.

אירועי שישי

אשכול רווחה וחינוך - קיימנו פגישת התנעה של שיתוף פעולה בין הרשויות המקומיות ביו"ש בנושאי רווחה וחינוך, באמצעות אשכול יו"ש. שיתוף הפעולה ואיחוד הכוחות יעזור לנו רבות בעז"ה כדי לקדם שירותים שונים ונוספים לציבור, בין השאר לאזרחים ותיקים, בעלי מוגבלויות ובתחומים אחרים.

פנלים סולאריים - כחלק מהמהלך לגידול וגיוון בהכנסות הרשות, יצאנו באמצעות החכ"ל לפרויקט הקמת פנלים סולאריים על גגות מבני הציבור, השקעה שעתידה להניב הכנסה נאה למועצה לאורך שנים. השבוע הותקנו פנלים סולאריים על גג אולם האירועים ועל גג בית הכנסת ברסלב.

פאנלים סולארים